Om oss

Välkommen till lorentztovatt.se – din främsta källa för insikter och analyser inom politik och näringsliv. Vår plattform är dedikerad till att tillhandahålla kvalitativa och uppdaterade nyheter, reportage samt expertkommentarer som belyser de krafter som formar vårt samhälle.

Vi tror på vikten av en informerad offentlig debatt och strävar efter att bidra med värdefull information för beslutsfattare, entreprenörer och nyfikna individer. Genom att kombinera skarpa analyser med tydlig kommunikation, gör vi komplexa ämnen tillgängliga för alla.

Vårt Team

Johan Andersson

Johan är en erfaren journalist med över 15 års erfarenhet inom politisk rapportering. Han är särskilt intresserad av inrikespolitik och har en magisterexamen i statsvetenskap. Johan har arbetat på flera ledande tidningar och brinner för att ge våra läsare en djupare förståelse av de politiska besluten som påverkar deras vardag.

Elin Svensson

Elin är en kunnig ekonom och analytiker med en bakgrund inom affärsutveckling och finans. Hon har en kandidatexamen i ekonomi och har arbetat på både nationella och internationella företag. Elin bidrar med expertis inom näringsliv och hållbarhet, och hennes insikter hjälper våra läsare att navigera genom marknadstrender och affärsstrategier.